SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Datasheets Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 8
8 gasten
0 leden:
Forum > Show Your Projects > wisp splitter
« 1 2 [3] 4 5 6 »
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op dinsdag 1 September 2009 22:19:05 QuoteWijzig

Behuizing is geplooid en al een paar printen zijn voorlopig al aan de voorkant gemonteerd. Heb de schakelaars ook al kunnen monteren.Op de achtergrond zie je nog zijn broertje staan.



 
[Bericht gewijzigd door reddevil op Dinsdag 1 September 2009 22:20:41]


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op maandag 14 September 2009 21:16:11 QuoteWijzig

Het voorfrontje is ook af.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 824
Gepost op maandag 14 September 2009 21:27:38 QuoteWijzig

Mooi gemaakt, maar is dit nu geverfd of is hier een soort van folie overgeplakt. Ik kan het niet goed zien. Geen rood meer?

reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op maandag 14 September 2009 21:42:41 QuoteWijzig

Sorry, het voorfrontje is af om folie op te plakken, in het rood natuurlijk. Dit is grondverf om de aluminium te beschermen.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op woensdag 23 September 2009 22:40:10 QuoteWijzig

De achterkant is af.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op dinsdag 29 September 2009 23:30:12 QuoteWijzig

Een kleine fout gemaakt in de cijfer volgorde.



Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 824
Gepost op vrijdag 2 Oktober 2009 10:31:52 QuoteWijzig

Mooi resultaat alleen spijtig van die 5.

reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op donderdag 22 Oktober 2009 21:42:39 QuoteWijzig

Het is terug in orde geraakt.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2681
Gepost op donderdag 22 Oktober 2009 22:01:03 QuoteWijzig

Dat ziet er al een heel stuk logischer/beter uit!


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
electro_freakz
Lid
Berichten: 83
Gepost op zaterdag 24 Oktober 2009 17:47:37 QuoteWijzig

Ziet er leuk uit
maareh, wat is nu eigenlijk het nut?


vallen doet geen pijn, het neerkomen wel | www.electrofreakz.tk
vdbeke
Lid
Berichten: 824
Gepost op zaterdag 24 Oktober 2009 18:01:33 QuoteWijzig

Bekijk het topic eens vanaf pagina 1, dan snap je het wel. Of je zou de link kunnen leggen met het domotica topic (verschillende ?C'ers programmeren, ...).

Ziet er mooi uit red.

reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op maandag 26 Oktober 2009 23:28:53 QuoteWijzig

Bijna af.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Zatar
Moderator
Berichten: 263
Gepost op woensdag 28 Oktober 2009 09:54:15 QuoteWijzig

Ik ben jaloers op je kunsten


Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
Pyro-Brad
Lid
Berichten: 253
Gepost op donderdag 29 Oktober 2009 17:43:35 QuoteWijzig

ik ook


nu nog het nubke van schematheek :p
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op donderdag 29 Oktober 2009 22:27:20 QuoteWijzig

Op 1 printje na, dat ik nog moet maken is alles aangesloten. De hardware is getest en alles werkte van de eerste keer, mag ook na het derde exemplaar.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op donderdag 5 November 2009 21:17:53 QuoteWijzig

Hij is af.













Met zijn broertje:


 
[Bericht gewijzigd door reddevil op Donderdag 5 November 2009 21:23:02]


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2681
Gepost op donderdag 5 November 2009 21:38:39 QuoteWijzig

Ziet er goed uit!! Ik zou wel nog even een krimpkousje over die losse aansluiting van de schakelaar doen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
leip11
Lid
Berichten: 195
Gepost op maandag 15 Februari 2010 23:37:08 QuoteWijzig

@reddevil,

de pluggen die jij gebruikt zijn dat gewoon rj45 pluggen.

ik ben zelf namelijk opzoek naar zo'n soort plug. waar ik al me printen mee wil standaardiseren voor het incircuit progen.

reddevil
Lid
Berichten: 1144
Gepost op dinsdag 16 Februari 2010 20:25:53 QuoteWijzig

Het zijn gewone rj45 connectors. Vroeger zette ik ze ook op de schakeling maar nu niet meer, ze waren soms te groot. Nu zet ik er gewoon pin headers in de plaats. Goedkoop en neem weinig plaats in. Als je een rj45 kabel koopt, neem er dan eentje van 2 meter dan heb je direct 2 kabels.

Tussen de voeding en de rest van de programmeerkabels heb ik 1 pin overgeslagen. Hier heb ik een pin in gelijmd zodat ik de kabel niet kan omdraaien.



 
[Bericht gewijzigd door reddevil op Dinsdag 16 Februari 2010 20:26:13]


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
CARDAN
Lid
Berichten: 225
Gepost op woensdag 17 Februari 2010 18:21:09 QuoteWijzig

prachtig werk reddevil

« 1 2 [3] 4 5 6 »

Active Topics

» Subaru Outback 2016
» aansluiten ir reflecto...
» Stroomsensor
» Lengteaanslag verstekzaag
» lampjes in auto
» Netslaaf
» buggy "The end"
» Festool winkelhaak
» Mini domotica systeem
» RS232

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2017 SchemaTheek
Laadtijd: 0.0658 sec.