SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Datasheets Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 6
6 gasten
0 leden:
Forum > Show Your Projects > [EIP] PA-300, actieve subwoofer (afgerond)
« 1 [2]
Stynus
Admin
Berichten: 2681
Gepost op maandag 11 Augustus 2014 23:05:48 QuoteWijzig

Vermoedelijk moet de voeding normaal via de montagegaten secundair geaard worden. Er zal daar waarschijnlijk ook een condensator naar aarde zitten. Omdat je nu de aarde niet aansluit gaat die zijn stroom ergens anders langs moeten laten lopen. Dat is dan je geluidsinstallatie, daarom krijg je die brom.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
vdbeke
Lid
Berichten: 824
Gepost op vrijdag 15 Augustus 2014 17:52:23 QuoteWijzig

Massa zal dan extern bedraad aan de aarde hebben gelegen.

Dan zal die 50Hz brom wel een lek zijn van de primaire naar de secundaire. Veel ander mogelijkheden zie ik ook niet.

Een mogelijkheid die ik nog wel zie, omdat ik twee voeding heb gebruikt om een symmetrische voeding te maken (dus de plus hangt aan de min van de ander), dat er zo het een en ander lekt, dat onder normale omstandigheden niet zou zijn.

Maar met een stroompje van maar 0.143mA, ga ik me echt geen zorgen maken.

« 1 [2]

Active Topics

» Subaru Outback 2016
» aansluiten ir reflecto...
» Stroomsensor
» Lengteaanslag verstekzaag
» lampjes in auto
» Netslaaf
» buggy "The end"
» Festool winkelhaak
» Mini domotica systeem
» RS232

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2017 SchemaTheek
Laadtijd: 0.02971 sec.