SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 25
25 gasten
0 leden:
Forum > Bug Report > het bug report topic
« 1 [2]
CowBeast
Webmaster
Berichten: 257
Gepost op dinsdag 21 Oktober 2008 20:40:33 QuoteWijzig

Ik heb de bugjes ook al opgemerkt. Ik ga ze zo snel mogelijk proberen fixen zodra ik tijd heb.
Voor het moment overspoelen ze mij met opdrachten voor school.

Stynus
Admin
Berichten: 2830
Gepost op dinsdag 21 Oktober 2008 20:52:07 QuoteWijzig


Quote
Voor het moment overspoelen ze mij met opdrachten voor school.


Dat komt bekend voor

Maar volgende week heb ik een weekje vakantie .


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
dj jens
Moderator
Berichten: 229
Gepost op dinsdag 21 Oktober 2008 23:25:29 QuoteWijzig

ik deze week


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
MitchTheChief
Lid
Berichten: 173
Gepost op donderdag 23 December 2010 21:20:06 QuoteWijzig

Als je een code wilt invoegen, en op de code butten drukt doet alles het goed. Maar als je het bericht post, vallen sommige letters weg en komt er " achter te staan.

Voorbeeld:


Code
Shell ("C:WindowsSystem32CMD.exe")


 
[Bericht gewijzigd door MitchTheChief op Donderdag 23 December 2010 21:20:53]


Website: Home.xmsnet.nl/Mitchell
Stynus
Admin
Berichten: 2830
Gepost op vrijdag 24 December 2010 20:55:57 QuoteWijzig

Opgelost. (Maar kan zijn dat het nog ergens misgaat omdat het een "dirty fix" is )


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
MitchTheChief
Lid
Berichten: 173
Gepost op zaterdag 25 December 2010 01:32:06 QuoteWijzig

Ik zou is ff testen


Code
Shell ("C:WindowsSYSTEM32CMD.exe")



EDIT: ik vindt het wel goed. Maar de zie je niet
 
[Bericht gewijzigd door MitchTheChief op Zaterdag 25 December 2010 01:33:01]


Website: Home.xmsnet.nl/Mitchell
Stynus
Admin
Berichten: 2830
Gepost op zaterdag 25 December 2010 10:14:57 QuoteWijzig

Ok, dan moet ik maar eens opzoek naar een nieuw code tag script. Met dit hebben we al van het begin problemen.

EDIT:
Maar het forum geeft in het algemeen geen omgekeerde / weer . Dan denk ik niet dat dat aan de code tags ligt. Zal eens verder zoeken.
 
[Bericht gewijzigd door Stynus op Zaterdag 25 December 2010 10:15:50]


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
CowBeast
Webmaster
Berichten: 257
Gepost op zaterdag 25 December 2010 15:17:04 QuoteWijzig

Ja, ik moet toegeven dat het UBB stript niet erg hoogstaand is. Het is het eerste dat ik ooit geschreven heb, en voor wat ik het gebruikt heb/had deed die alels goed. Natuurlijk hier voldoet dit niet echt aan de eisen. Ik ga even nadenken voor een andere code
heb zelf binnen kort ook ??n nodig.

Zatar
Lid
Berichten: 256
Gepost op donderdag 31 Mei 2012 18:30:54 QuoteWijzig

Ik post net een topic en krijg er drie voor de click van 1

Heb de 2 die teveel waren verwijderd.
 
[Bericht gewijzigd door Zatar op Donderdag 31 Mei 2012 16:32:10]


Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
Stynus
Admin
Berichten: 2830
Gepost op donderdag 31 Mei 2012 22:46:01 QuoteWijzig

Ik denk niet dat dit een bug van het forum is. Heb het nog nooit gezien/gehad. Het zou wel kunnen dat de site nogal traag reageerde en je browser je bericht daardoor 3 keer stuurde.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
« 1 [2]

Active Topics

» De tuin.
» Compressor Afstandsbed...
» Inrichting laadruimte ...
» Subwoofer JBL
» Show je mini projecten
» TDA7265 (Makita werfra...
» Voeding 24V 3A Stynus
» Audi
» Werkplaatsinrichting
» Subaru Outback 2016

» Meer actieve topics

Advertenties

PCBway

© 2004-2021 SchemaTheek
Laadtijd: 0.20512 sec.