SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 10
10 gasten
0 leden:
Forum > Computer > Datalogic Bar code Scanner
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op dinsdag 24 Maart 2009 11:23:47 QuoteWijzig

Halo beste vrienden
Ik heb een barcode scanner gekregen maar ik weet niet hoe dat werkt
ik heb de USB stekker in het slot van mijn Laptop HP Pavilion versie Vista gestoken en het eerste bericht was geen driver .
Nu is mijn vraag hoe kan ik die driver vinden en waar , en ook een handleiding zal te pas komen , ik wil die scanner gebruiken om verfpotten een barcode op tezetten , kent iemand bewuste scanner , graag had ik geweten hoe zo iets werkt en wat men daar voor nodig heeft om met een printer af te drukken , ik zelf ken er niets van.
Alle hulp is welkom
Gr
dj jens
Moderator
Berichten: 229
Gepost op dinsdag 24 Maart 2009 14:23:34 QuoteWijzig

hoi snel rapid,

er zijn voorraad programmas die een streepjes code kunnen maken en kunnen koppelen aan een product. die kan je dan weer met een scanner opvragen.

als je even op google zoekt ernaar.. dan vind je wel wat. ik ga ook nog wel even zoeken maar moet eerst oostindische inkt van mijn handen halen


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Stynus
Admin
Berichten: 2829
Gepost op dinsdag 24 Maart 2009 17:34:47 QuoteWijzig

Staat er geen type ofzo op die scanner?

Als die scanner ouder is dan 2 jaar geef ik het weinig kans dat je die met vista werkend krijgt.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
dj jens
Moderator
Berichten: 229
Gepost op dinsdag 24 Maart 2009 18:59:06 QuoteWijzig

Datalogic Bar code Scanner staat in onderwerk maar weet niet of dat het is

edit:
http://www.scanning.datalogic.com/


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op woensdag 25 Maart 2009 06:54:06 QuoteWijzig

Stynus en dj jens bedankt bijde voor antwoordt.
bij het eerste neen de scanner is pas nieuw.
tweede deze link http://www.scanning.datalogic.com/
had ik al gevonden een heel goede maar nog altijd ,Laptop duid aan , geen driver gevonden.
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2829
Gepost op woensdag 25 Maart 2009 08:44:33 QuoteWijzig

Hier staan de drivers daarvoor: http://www.scanning.datalogic.com/sitefiles/software.aspx

Ik denk dat je best de driver installeerd en dan pas de scanner insteekt.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
dj jens
Moderator
Berichten: 229
Gepost op woensdag 25 Maart 2009 09:16:23 QuoteWijzig

Dat verscild per driver, moet je gewoon even proberen...

dat administratie prog zal ik even opzoeken als ik vanmiddag thuis ben.

gr


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op woensdag 25 Maart 2009 18:17:17 QuoteWijzig

Bedankt voor de link , maar de welke moet ik downloaden er staan er zoveel op? maat touch90 kan ik nergens vinden.
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2829
Gepost op woensdag 25 Maart 2009 18:25:50 QuoteWijzig

Deze denk ik:
https://easeofaccess.scanning.datalogic.com/public/marketlit/Send.aspx?file=USB-COMDriverv20


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 254
Gepost op vrijdag 27 Maart 2009 08:21:59 QuoteWijzig

Stynus dat is een goede nu gaat het ledje branden , en als ik de usb kabel in het slot steek dan hoor ik ook een paar piepjes , als ik op de triggerknop duw hoor ik ook een paar signalen.is dat normaal?
Welke software moet ik nu daar voor gebruiken?


Active Topics

» Compressor Afstandsbed...
» Inrichting laadruimte ...
» Subwoofer JBL
» Show je mini projecten
» TDA7265 (Makita werfra...
» Voeding 24V 3A Stynus
» Audi
» Werkplaatsinrichting
» Subaru Outback 2016
» De tuin.

» Meer actieve topics

Advertenties

PCBway

© 2004-2021 SchemaTheek
Laadtijd: 0.05198 sec.