SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 2
2 gasten
0 leden:
Forum > Elektronica algemeen > Display repareren + aansturen
Stynus
Admin
Berichten: 2770
Gepost op dinsdag 23 Juni 2009 17:15:42 QuoteWijzig

Ik heb hier een groot display liggen. Aan 1 kant is het echter kapot: http://www.elektronicastynus.be/div/index.php?dir=Display/&file=PICT2952.JPG

Zou dit te repareren zijn?

Verder wat voor display is dit? Heeft er soms iemand wat informatie over het aansturen( als het te repareren is).

Voor meer foto's zie:
http://www.elektronicastynus.be/div/index.php?dir=Display/ />
Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
electro_freakz
Lid
Berichten: 83
Gepost op zaterdag 27 Juni 2009 11:16:40 QuoteWijzig

error?


Quote

Error 404: file not found
./Display/PICT2952.JPG was not found on this server.


vallen doet geen pijn, het neerkomen wel | www.electrofreakz.tk
Stynus
Admin
Berichten: 2770
Gepost op zaterdag 27 Juni 2009 12:46:19 QuoteWijzig

Raar. De foto's zijn opeens weg .

EDIT1: Het wordt nog raarder. De foto's staan op de server, maar het script ziet ze niet

EDIT2: Gefixt.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
electro_freakz
Lid
Berichten: 83
Gepost op zondag 28 Juni 2009 00:35:28 QuoteWijzig

hmm, wat is nu het probleem? geeft hij geen beeld, contactjes kapot, verbrand onderdeel?

graag wat meer info!


vallen doet geen pijn, het neerkomen wel | www.electrofreakz.tk
Stynus
Admin
Berichten: 2770
Gepost op zondag 28 Juni 2009 10:53:10 QuoteWijzig

http://www.elektronicastynus.be/div/index.php?dir=Display/&file=PICT2952.JPG />
daar mist een bandkabel naar het glas toe. En op glas kan je niet solderen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1217
Gepost op zondag 28 Juni 2009 11:18:51 QuoteWijzig

Nu snap ik het, daar zit normaal een stuk rubber met geleidende strips in voor verbinding te maken. Die zit tussen de 2 platen geklemd. Als je die niet hebt is het moeilijk te maken.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2770
Gepost op zondag 28 Juni 2009 15:33:08 QuoteWijzig

Het is echt een flatcable.



Ik kreeg van iemand al de tip van geleidende lijm. Moet ik is rondkijken waar dat goedkoop te krijgen is. Want ik weet niet of het display nog goed is. Ik heb het zo zonder die flatcable gekregen en de man waar het van komt is overleden.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be

Active Topics

» Draadknipper
» Intercom
» buske (Peugeot Boxer 2...
» Voeding 24V 3A Stynus
» moodlight
» SMD kristal vervangen ...
» Subaru Outback 2016
» De tuin.
» 2019
» Houten inbouwdoos

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2019 SchemaTheek
Laadtijd: 0.07784 sec.