SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 19
19 gasten
0 leden:
Forum > Modelbouw & robotica > luchtalarm
lotr_mtd
Lid
Berichten: 4
Gepost op dinsdag 30 September 2008 17:22:03 QuoteWijzig

Geachte,

Ik ben op zoek naar een luchtalarm (voor op een modelbouw vliegveld te kunnen plaatsen).
Hiervan is de bedoeling:
Militair vliegveld en hier wil ik graag een luchtalarm inbouwen.
Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op dinsdag 30 September 2008 17:33:58 QuoteWijzig

Bedoel je dit geluidje?
http://www.youtube.com/watch?v=S3Z91xfFZ1U


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
lotr_mtd
Lid
Berichten: 4
Gepost op dinsdag 30 September 2008 21:45:03 QuoteWijzig

ja inderdaad en dat geluid een paar keer achter elkaar zo als dat zou kunne

Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op dinsdag 30 September 2008 21:49:17 QuoteWijzig

Ok, dan ga ik is zoeken.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op woensdag 1 Oktober 2008 17:56:14 QuoteWijzig

Ik heb er spijtig genoeg geen kunnen vinden.

Maar misschien kan je het geluid in een geluidsrecord ic steken en dan afspelen. Nuja dan is het tegenwoordig goedkoper om een kleine mp3 speler te kopen en het daarop te zetten.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Eijay
Lid
Berichten: 9
Gepost op donderdag 2 Oktober 2008 09:41:43 QuoteWijzig

Misschien kan je een 2 tonen generator bouwen met een NE556 ( 2x 555 in ??n IC) om je alarm te realiseren.
hier heb je enkele voorbeelden.
Natuurlijk met wat knutsel werk kan je, jou alarm naar jou keuzen wel verwezelijken!
vb1.

vb2.

vb3.

dj jens
Moderator
Berichten: 238
Gepost op donderdag 2 Oktober 2008 18:42:07 QuoteWijzig

vandaag effe gescoord op school voor je

http://www.schematheek.net/Leden/Jens/uploads/lucht_alarm_nederland.mp3

succes


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Eijay
Lid
Berichten: 9
Gepost op donderdag 2 Oktober 2008 19:00:09 QuoteWijzig

Je link werkt niet echt

Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op donderdag 2 Oktober 2008 19:16:19 QuoteWijzig

Hier wel


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
lotr_mtd
Lid
Berichten: 4
Gepost op donderdag 2 Oktober 2008 23:51:10 QuoteWijzig

alvast bedankt voor deze reacties
de link werkt bij mij toch wel

Eijay
Lid
Berichten: 9
Gepost op vrijdag 3 Oktober 2008 12:21:45 QuoteWijzig

bij mij niet ! , raar maar waar ! komt dat miss omdat ik vista heb ? laat maar wat weten

Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op vrijdag 3 Oktober 2008 13:45:02 QuoteWijzig

Kan zijn. Kan ook zijn omdat je IE gebruikt ofzo.

Probeer anders is rechter muisknop => doel opslaan als.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
lotr_mtd
Lid
Berichten: 4
Gepost op vrijdag 3 Oktober 2008 17:43:54 QuoteWijzig

ik heb vista en ik gebruik firefox mozilla

Zatar
Lid
Berichten: 263
Gepost op vrijdag 3 Oktober 2008 20:25:59 QuoteWijzig

Ik heb ook vista en firefox, werkt perfect hier. Popup blockers staan af?


Maffer dan hier kan je ze niet vinden ... || www.zatar.be
CowBeast
Webmaster
Berichten: 263
Gepost op vrijdag 3 Oktober 2008 22:40:24 QuoteWijzig

Ja, bij mij werkt het ook perfect. Het speelt wel af met quicktime player. Misschien heb je dan niet staan op je pc?


http://www.creativethree.be
Eijay
Lid
Berichten: 9
Gepost op zaterdag 4 Oktober 2008 16:29:58 QuoteWijzig

Jaa, firefox werkt beter, daarmee lukt het wel


Active Topics

» Inrichting laadruimte ...
» schema HK audio pro 21...
» Stroom verdeelbox 230V...
» Subaru Outback 2016
» Stofafzuiging
» Aanpassingen aanbouwde...
» Audi
» Show je mini projecten
» Puls schkelaar
» Draadknipper

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2019 SchemaTheek
Laadtijd: 0.07983 sec.