SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 21
21 gasten
0 leden:
Forum > Elektronica algemeen > Schakeling via GPS
Snelrapid
Lid
Berichten: 260
Gepost op zaterdag 22 Oktober 2011 20:09:42 QuoteWijzig

Halo goeden avond daar.
Kan mij iemand zeggen dat er een schakeling bestaat waar ik van op afstand met een GPS een Thermostaat kan in schakelen die ik op een bepaalde tijd kan in schakelen op een bepaalde Temperatuur die ik kan instellen , en wie weet waar ik dat kan vinden.
Gr
Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op zaterdag 22 Oktober 2011 22:55:09 QuoteWijzig

Wat heeft de gps ermee te maken?


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
CARDAN
Lid
Berichten: 227
Gepost op zondag 23 Oktober 2011 12:33:32 QuoteWijzig

is het niet met gsm???
DTMF die je wilt gebruiken???

CowBeast
Webmaster
Berichten: 263
Gepost op zondag 23 Oktober 2011 15:25:40 QuoteWijzig

Misschien is hij een letter vergeten en bedoeld hij GPRS?


http://www.creativethree.be
appy
Lid
Berichten: 42
Gepost op zondag 23 Oktober 2011 17:54:28 QuoteWijzig

DTMF gaat volgens mijn gewoon met de Dual-band en niet via gps of gprs


professionele apple hater
Snelrapid
Lid
Berichten: 260
Gepost op zondag 23 Oktober 2011 18:50:36 QuoteWijzig

Het is met een GSM dat ik de kamer verwarming wil inschakelen maar dan wel van eender welke plaats.
Dank voor antwoord
Gr

Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op zondag 23 Oktober 2011 23:03:43 QuoteWijzig

Je zou een gsm module kunnen nemen en dan die uitlezen met een microcontroller.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Snelrapid
Lid
Berichten: 260
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 19:33:31 QuoteWijzig

Stynes welke GSM module en welke controller kan men daar voor nemen , het moet wel kunnen werken op mijne GSM

Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 19:38:13 QuoteWijzig

Bijvoorbeeld: http://www.elektor.nl/artikelen-als-pdf/2003/januari/gsm-bestuurde-schakelunit.51703.lynkx


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1224
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 20:08:28 QuoteWijzig

Velleman heeft ook zo een module.
http://www.velleman.eu/products/view/?id=350454
 
[Bericht gewijzigd door reddevil op Maandag 24 Oktober 2011 20:08:45]


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2776
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 21:15:47 QuoteWijzig

Maar die van velleman schakelt bij elk inkomend "ding" en zelfs bij lege accu melding. Want dat kitje is niet meer dan een ldr die voor het schermpje komt te hangen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1224
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 21:19:54 QuoteWijzig

Dat zou dan handig zelf te maken zijn met een oude gsm. Als je zelf alleen het nummer kent en je hangt hem op een lader kan je zo hem wel misbruiken.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
appy
Lid
Berichten: 42
Gepost op maandag 24 Oktober 2011 22:01:58 QuoteWijzig

ben wel eens bezig geweest met wavecom gsm modem zo uit mijn hoofd m1200 serie, het aansturen via de computer ging uitsteken sms uitlezen telfoon opnemen of naar mijn telefoon bellen.
het is me alleen nooit gelukt met behulp van microcontroller.


professionele apple hater

Active Topics

» Inrichting laadruimte ...
» schema HK audio pro 21...
» Stroom verdeelbox 230V...
» Subaru Outback 2016
» Stofafzuiging
» Aanpassingen aanbouwde...
» Audi
» Show je mini projecten
» Puls schkelaar
» Draadknipper

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2019 SchemaTheek
Laadtijd: 0.05121 sec.