SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 7
7 gasten
0 leden:
Forum > Café > buske (Peugeot Boxer 2007)
« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »
vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op donderdag 22 Augustus 2013 18:32:49 QuoteWijzig

De Sony camera is vandaag toegekomen. Was snel hier, op 6 werkdagen!

specs sharp:
0.05lux
628x586
120?
IP67
120mA

specs sony:
<0.1 Lux
728x512
170?
90mA

Algemene rand opmerking, de sharp is standaard gespiegeld, de sony niet.

sharp vs sony:sony:


Om ze te kunnen vergelijken heb ik met de bijgeleverde gatenzagen gaten gemaakt in een stuk isolatie. En heb ik ze gemonteerd onder een hoek van 5 graden, zoals ze ook definitief gemonteerd zullen worden.


sharp links, sony rechts
zover mogelijk naar beneden gericht als het kan: (sharp kijkt 1,5m ver vanaf een 1m hoogte, prima dus)

bij volledige duisternis:

10W led ter verlichting bij duisternis (achteruitrijlampen):


welke wordt het nu? goei vraag, ze hebben beide hun voor- en nadelen:

sharp:
+kan verder naar beneden kijken (trekhaak)
+prima hoek, kijkt 1,5m ver vanaf 1m hoogte, uiteindelijk komt ie op dik 2m te hangen
-fragiele connector aan de connector(goed om een keer vast en/of los te maken en voor de rest afblijven)
-minder scherp beeld overdag dan de sony
-produceert veel ruis als het donker is

sony:
+duidelijke beeld overdag
+produceert weinig ruis als het donker
+degelijk constructie over het algemeen
-kan trekhaak niet zien
-te brede hoek, kijkt 10m ver op 2m hoogte en kan de trekhaak niet zien.

Ik denk dat ik voor de sharp ga desondanks dat de sony beter beeld geeft. Omdat de sharp de trekhaak wel kan zien en de sony niet. Morgen waarschijnlijk bekabeling naar cabine steken en beeldscherm misschien plaatsen.

 
[Bericht gewijzigd door vdbeke op Donderdag 22 Augustus 2013 19:15:28]

reddevil
Lid
Berichten: 1240
Gepost op donderdag 22 Augustus 2013 18:54:20 QuoteWijzig

Zou ook voor de sharp gaan, dat je de trekhaak kan zien is HEEL handig.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op donderdag 22 Augustus 2013 19:18:50 QuoteWijzig

Dat heeft voor mij persoonlijk de doorslag gegeven. Een sony met 120?, dezelfde behuizing als de sharp en ik was voor de sony gegaan.

Nu is het nog te hopen dat het strooilicht van het derde remlicht geen roet in het eten gooit. Daar heb ik het meeste schrik voor nu, enja als het gat gemaakt is ....

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op vrijdag 23 Augustus 2013 15:33:34 QuoteWijzig

Vandaag de bekabeling gestoken en het display gemonteerd. Kwam toch weer net iets meer bij kijken als ik dacht, maar algemeen gezien viel het nog mee, omdat ik alles ook netjes afgekuist heb duurde het wat langer als normaal.

Eerst de rubber aan de deur verwijderd, om de coax en luidsprekerkabel vanuit de laadruimte naar de cabine te steken. De luidsprekerkabel is om de camera te voeden.


Daarna heb ik de opbergruimte boven mijn hoofd verwijderd. Mijn visgerei nog eens bovengehaald om de kabel naar het midden te kunnen vissen.


De opbergruimte zit vast met 13 bouten, 6 links en rechts en boven het lampje in het midden ook nog een.


Daarna alles afgekuist en de voet/ staander voor het scherm gemonteerd. Er zit dubbelzijdige plakband meegeleverd die de vorm heeft van de voet, deze heb ik door de helft geknipt en onder het achterste stuk gemonteerd en dan nog vier vijsjes ter extra versteviging.


Dan alles aangesloten en terug gemonteerd:

De voeding heb ik afgetakt van de interieur verlichting en een schakelaar gemonteerd om de camera en het scherm te kunnen schakelen.

De camera moet ik nog monteren omdat de connector ietwat rekbaar is en met het veel in en uitpluggen is denk ik intern een draadje half afgebroken. Als ik erop druk heb ik beeld, maarja dat werkt niet he. Dus gaan ze me een nieuwe opsturen.
 
[Bericht gewijzigd door vdbeke op Vrijdag 23 Augustus 2013 15:37:36]

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op zondag 1 September 2013 12:16:28 QuoteWijzig

Vrijdag is nieuwe camera binnengekomen (6 werkdagen!, verzenden vanuit China gaat snel tegenwoordig)
Vandaag gemonteerd, moet natuurlijk toch altijd tegen zitten. Die klok (gatenzaag) die meegeleverd is, zit met een centerboor die blijkbaar van geen kanten vastzit. Gaatje aan het boren met centerboor, gaat goed totdat ik aan het feitelijk gat begin. 1mm diep en in een keer schiet de klok uit, centerboor was verdwenen. Voorheen niks van te merken dat die loszat oid. Centerboor er maar terug ingestoken en voorzichtig verder gedaan. Resultaat een gat met de nodige beschadigingen rondom. Centerboor kan ook niet vastgezet worden met een vijsje zoals normaal gedaan word , ongelooflijk maarja moet zo goedkoop mogelijk. Ik kon wel serieus vloeken toen, maar niet gedaan om buren niet teveel te storen 's morgensvroeg.Richten van de camera is ook best te doen met het scherm naast de camera, voor de kleinste mm dat je verschuift zit je weer te ver. Ik heb het dan ook maar gelaten zoals het nu is, niet helemaal perfect maar ik kan er mee leven. Dan nog remlicht en camera afgekit met transparante silicone, derde remlicht viel wel mee maar met de jaren toch wat vuil tussengekomen.

Toen potje verf maar boven gehaald voor het aan de camera maar wat bij te werken en mee pasant de beschadigingen aan de deur ook wat bijgewerkt. Al een paar keer gemerkt dat het bij het instappen verleidelijk is om met je werkschoenen die rand te raken, gevolg dat het beetje bij beetje beschadigd word. Ook hier weer jackpot, deur stond nog een klein beetje open, komt er wind op, toek deur dicht. Die rubere rand vol met verf, heeft ooit iets tussengezeten denk ik (vorige eigenaar), dus had ik daar ook wat bijgeverfd.reddevil
Lid
Berichten: 1240
Gepost op zondag 1 September 2013 12:35:20 QuoteWijzig

Is pech hebben met het gat. Op het werk gooien we boren en sleutels die je ergens bij krijgt direct weg en gebruiken degelijk materiaal. Vroeger ook al gehad dat de boor brak met beschadiging tot gevolg.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op zondag 1 September 2013 12:41:37 QuoteWijzig

Probleem was ook dat ik zo geen kleine klok heb, 19.2mm en je hebt niet veel marge ...

update fotokes klok, links gebruikt en rechts nieuwe:


 
[Bericht gewijzigd door vdbeke op Zondag 1 September 2013 12:49:52]

reddevil
Lid
Berichten: 1240
Gepost op zondag 1 September 2013 13:20:10 QuoteWijzig

Je ziet dat die center boor van zacht ijzer is, ze is krom en ze is een beetje getwist. Dat heb je dikwijls bij die dingen. Dat kan een probleem zijn die 19,2mm, maar met een trappenboor was het ook gelukt.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op zondag 1 September 2013 19:56:11 QuoteWijzig

Trappenboor was eigenlijk (veel) beter geweest. Jammer da ik hier niet aan gedacht had, maarja wie denkt nu ook dat die centerboor eruit valt.

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op maandag 2 September 2013 06:31:11 QuoteWijzig

snachts/ heel vroeg in de ochtend heb ik onderstaand beeld, zelfs nog iets slechter. Dat is wel jammer, ik had meer verwacht van de achteruitrijlichten.

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op dinsdag 21 Januari 2014 20:16:28 QuoteWijzig

Door de vele stukken aan constante snelheid begon ik last te krijgen van mijn voet en was ik aan het rondkijken voor CC. Origineel kost deze optie 220 euro, dus heb ik de Peugeot garage lastig gevallen als originele CC niet achteraf in te bouwen is. Na twee garages bezocht te hebben konden ze me uiteindelijk zeggen adv chassisnummer als dit al dan niet mogelijk was. Jammer voor mij, maar originele CC was achteraf niet in te bouwen in mijn geval. Dus dan moest ik op zoek naar een aftermarket geval. Een aftermarket set bestaat uit:
Kastje met enige vorm van intelligentie in
T-harnas
Bediening

Het T-harnas wordt tussen de gaspedaal geplaatst, zodoende wordt de snelheid geregeld mbv een DAC. Het ?kastje? leest het toerental en de snelheid uit en als er al dan niet de koppeling of de rem gebruikt word. Mbv deze gegevens wordt er een constante snelheid verkregen. Het harnas en de bediening zijn los te bestellen, gezien deze afhangen van het voertuig (verschillende connectors) en de gewenste bediening.
De uitdaging was om iets te vinden wat niet te duur was en waar goede ondersteuning voor was (bij problemen). Een van de bekendere producten zijn die van John Gold, Nederlands bedrijf dus Nederlandstalige ondersteuning. Na wat zoeken kwam ik op onderstaande bedragen uit:
Zemco.de ?486
Rammobile ?442
Autoprestige ?419.5

Er zit toch wel wat verschil op zoals je kan zien en dat voor telkens exact hetzelfde product. Moet ik er bij vertellen dat dit de goedkoopste zijn, er waren er ook die dit voor om en nabij de ?600 aanboden. Ook heb ik een Belgisch bedrijf gecontacteerd in Hoeselt, maar die verkochten niet aan particulieren.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor de goedkoopste aanbieder, gezien het toch allemaal hetzelfde is product is. Autoprestige is een franse webshop, die het aanbieden in de vorm van een pakket per voertuig (specifiek T-harnas). Na wat heen en weer gemaild had ik de CC na een week aan de deur liggen, met dank aan Flupke voor de taalkundige bijstand en aanbevelen van de webshop.

Het T-stuk (afkomstig van het bedrijf in Hoeselt ) en de bediening (met twee geheugenknopjes)


het kastje:


Afgelopen weekend heb ik deze ingebouwd. Aansluiten stelt niet veel voor: CAN-bus, 12V, de bediening en het T-harnas (massa wordt aangesloten via het T-harnas). Dit had ik netjes gedaan volgens de handleiding, moest ik de gaspedaal nog inleren en cruisen maar. Bij het inleren ging het fout, het deed niet wat het zou moeten doen. Dus dacht ik dat de koppeling en rem niet op de CAN-bus werden uitgelezen. In dat geval, kunnen deze rechtstreeks aangesloten worden, via enkele draadjes. Deze aangesloten zoals vermeld, toch ging het weer fout bij het inleren van de gaspedaal. Foutdiagnose gestart, rem en koppeling werken, gas pedaal niet. Gisteren 4, 5 mails gestuurd naar de technische dienst van John Gold. Ze raakten er ook niet aan uit, dus gisteren thuisgekomen van het werk en de scoop in mijn bus gezet. Eerst rem en koppeling maar eens nagemeten, klopt allemaal zoals het zou moeten. Dan CAN-bus signalen gemeten, hmm valt niks op te meten. Bleek de pinnen van in de handleiding geen signalen te bevatten. Dan de CAN-bus lijntjes vertind en rechtstreeks in OBD stekker gestoken. Daar meten we wel iets op, krijg ik een motorstoring en loopt motor 200tr teveel stationair. KUT! Dus niet rechtstreeks meten met scoop op CAN-bus lijnen, brengt ie in de war. Motor afgezet en terug gestart, motor draait terug normaal. Gaspedaal ingeleerd, ging zoals niks. En dan testritje gaan doen. Nu werkt de CC zoals het zou moeten, problem solved! Gelukkig was de motorstoring deze morgen ook verdwenen.

De bediening gemonteerd:

het kastje aangesloten:

alles terug gemonteerd:


Nu heb ik nog een OBD2 stekker besteld om de CAN-bus draadjes degelijker vast te maken.

Henk (NL)
Lid
Berichten: 263
Gepost op dinsdag 21 Januari 2014 22:15:36 QuoteWijzig

Ik heb jaren plezier gehad van 'n CC.
Toen bleek dat er soort willekeur was met de regeling, in het kort;
1) onregelmatig toerental motor vaak tussen 5-10km/h
2) niet in willen komen, oftewel niet overnemen, gas los toeren weg.
3) nog meer van dat alles.
Later dus;

Uiteindelijk moest ik van A12 bij Arnhem de afslag nemen, CC, was niet te ontgrendelen!
Tijdens het remmen, motor maakt meer toeren, ik was al op de afslag
steevast 110km/h.
Ontkoppelen de boel met de koppeling, motor draait op max. toerental, contact uitzetten, motor uit, hydraulische stuurbekrachting valt uit, ik zat in de bocht, remmen hadden nog voldoende remkracht......
Liep nog net goed af!
NOOIT meer 'n CC!
Leg m'n voet wel in de rustpositie tijdens het rijden.

reddevil
Lid
Berichten: 1240
Gepost op dinsdag 21 Januari 2014 22:27:56 QuoteWijzig

Op de auto heb ik ook een, zou niet meer zonder kunnen. Vind het wel veel geld voor zo een setje.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Flupke
Lid
Berichten: 297
Gepost op woensdag 22 Januari 2014 15:44:38 QuoteWijzig

Hey,

een update van alles wat bij mij in 2013 is stuk gegaan
(Citroen, 2.2HDI 120Pk van 2007, zelfde dus als vdbeke)
8-2013 =>LMM vervangen. Motortje trok niet door 70? kosten
11-2013 => Drukregelaar Denso hogerdruk pomp stuk 185?
12-2013 => Warmtewisselaar EGR klep lek 170? kosten
Wel dat jaar iets meer als 40000D km bij op de teller gekregen

Ondertss ook diagnose ding gekocht om busje uit te lezen. zo heb ik een mooi grafiekje van dieseldruk in commonrail en slechte drukregelaar.

En foto drukregelaar van HD pomp, dus klein duur ding.

En warmtewisselaar EGR koeler, Vloek ding om lek te vinden en dit er uit te wringen...


Ondertussen heb ik al 120.000km, verbruik van 1L olie per 1000km en 11L/100km diesel dus ja nog 80.000 km erbij persen en dan mag hij de deur uit.

Mijn oudere peugeot partner(2003)is beter, die hersteld zijn eigen weer. Hm, 3 de versnelling stuk, 2 weken later ga ze weer handig... Enkel soms bij pinker opzetten gaan de grote lichten branden dus ik heb een geldige reden om geen pinkers te gebruiken (Mannen van de keuring hebben dat niet gezien )

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op woensdag 22 Januari 2014 18:49:35 QuoteWijzig


Quote
Henk (NL) schreef:
Ik heb jaren plezier gehad van 'n CC.
Toen bleek dat er soort willekeur was met de regeling, in het kort;
1) onregelmatig toerental motor vaak tussen 5-10km/h
2) niet in willen komen, oftewel niet overnemen, gas los toeren weg.
3) nog meer van dat alles.
Later dus;

Uiteindelijk moest ik van A12 bij Arnhem de afslag nemen, CC, was niet te ontgrendelen!
Tijdens het remmen, motor maakt meer toeren, ik was al op de afslag
steevast 110km/h.
Ontkoppelen de boel met de koppeling, motor draait op max. toerental, contact uitzetten, motor uit, hydraulische stuurbekrachting valt uit, ik zat in de bocht, remmen hadden nog voldoende remkracht......
Liep nog net goed af!
NOOIT meer 'n CC!
Leg m'n voet wel in de rustpositie tijdens het rijden.Ook wel levensgevaarlijk (voor jezelf en anderen) om je contact af te zetten in een bocht. Geen ABS, servo, stuurslot springt miss nog op. Je hebt veel geluk gehad denk ik zo!

@reddevil: ja is idd wel veel geld, ofja toch voor wat het is. Maar het moet ook veilig zijn enzo, dit was de voornaamste reden om het niet zelf te bouwen (en tijdgebrek). Binnenkort weer redelijk wat tripjes op en af naar de zee (verbouwingen), mijn voet gaat me dankbaar zijn!

ahja, nog iets vergeten te melden. Ik ben de afgelopen maanden gefascineerd geraakt door Subaru. Gevolg is dat je garage binnenloopt en eens gaat passen. Wooow wat een ruimte! Aangenaam verrast door de plaats die ik als lange kluppel daarin heb. Stoel kan ik niet helemaal naar achter zetten, want dan kan ik nog maar net aan de pedalen. En achter mij kan ik ook nog redelijk comfortabel zitten. Door de AWD een wat hogere instap en zijn ook algemeen wat hoger, waardoor ik onder de achteruitkijkspiegel kan doorkijken! Bijna allemaal pluspunten, alleen die motor he. Boxer motor (interessante technologie en uniek), enkel met 2L diesel met 150PK (verzekering). Al bij al interessante wagens, en zeker het overwegen waard als busje het begeeft/ veel stukken maakt. Ik hoop er toch nog enkele jaren mee te doen.

Henk (NL)
Lid
Berichten: 263
Gepost op woensdag 22 Januari 2014 19:11:33 QuoteWijzig


Quote
Ook wel levensgevaarlijk (voor jezelf en anderen) om je contact af te zetten in een bocht. Geen ABS, servo, stuurslot springt miss nog op. Je hebt veel geluk gehad denk ik zo!Reken maar dat ik geluk had!
Stuurslot ja dat was ik nog vergeten te zeggen, kort voor de bocht was ik toen.
Als ik 130 reed ging ik zeker, via klaverblad de talud af.

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op vrijdag 7 Maart 2014 19:22:24 QuoteWijzig

Nu rij ik er net iets meer als een jaar mee, dus even een "update".

Over het algemeen geen stukken gehad, buiten normaal onderhoud. De keerring van de krukas en bijgevolg de koppeling is pech gehad denk ik dan maar. En het cilinderslot was toch ook wel een mindere, maar tot nu toe geen miserie gehad. Het risico van tweedehands zeker.

Gemiddeld dieselverbruik van dit jaar 8,2l/100Km
Alle 2000Km halve liter motorolie (5W30) bijkappen. Gemiddeld gezien kan ik 5000Km doen met een liter olie. Die 16 kleppen lusten wel wat.

laadvermogen is wel impressive:

Totaal gewicht was toen nabij de 4 ton. Maar op het gemak gereden toen, was net of ik met ne johnybak reed. Veel puf puf had ie niet meer, maar motor wist er toch nog wel blijf mee. Maar moet ook wel gezien ik in theorie 5,5ton treingewicht mag hebben, weliswaar 2,5ton op geremde aanhangwagen. En met gepast rijbewijs uiteraard.

MTSM = MTMS ? MTM
2,5t = 5,5t ? 3t
MTSM: Maximaal Toegelaten Sleepbare Massa
MTMS: Maximaal Toegelaten Massa van de Sleep
MTM: Maximaal Toegelaten Massa voertuig

cruise control werkt tot op heden zeer goed, had ik eerder moeten doen. Zeker nu ik met de lange tripjes naar zee zit, is dit toch wel heel relaxed rijden. Ondertussen heb ik hiervoor een connector gekocht zodoende ik CAN-bus van de diagnosestekker kan aftappen.


En de achteruitrijcamera is zeer handig tijdens het parkeren of voor het aanpikken van een remork.

minpuntjes over het algemeen:
brede deurstijl, belemmerd het zicht
uitlaatgassen in de cabine tijdens het stilstaan en draaiende motor, ik heb hier over het algemeen weinig last van.

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op donderdag 5 Juni 2014 19:05:00 QuoteWijzig

Nog een puntje wat ik onderhanden moest pakken was mijn handrem. De bevestigingsbeugel was om een of andere reden getordeerd, geen idee hoe de vorige eigenaar dit op een normale manier klaar krijgt maar het was zo. De beugel stond wat naar buiten gericht en zo kwam het wel eens voor dat ik bij het uitstappen bleef hangen met mijn oude werkbroek. (met mijn huidige werkbroek heb ik hier geen last van)nu staat ie terug recht:Misschien remt ie nu wat beter, doordat de kabel nu strakker staat. Van te voren kon ik met de handrem oprijden, morgen eens uittesten.

Tweede puntje, schuifdeur. Die begon de laatste tijd stroef open te gaan, oplossing je doet hem 30cm open, schuif terug 20cm dicht en gaat dan vanzelf verder open. Dit is natuurlijk geen deftige oplossing maar voor kort is dit wel iets. Eigenaar, gebruikers weten waarover ik spreek.
Smeren, tja alle wieltjes van de schuifdeur, maar dat helpt nog niet echt. De RVS rail is het punt waar het moeilijk gaat. Als je goed kijkt tijdens het openen dan zie je zelfs dat ie daar hapert. Oplossing, druppeltje smeerolie op je vinger doen en de boven binnenzijde van de RVS rail insmeren met je vinger. Paar keer olie op je vinger doen zodoende je overal een laagje kan opdoen. Doe de schuifdeur dan nog maar eens open, ik kan je nu al zeggen dat je ze veel te hevig gaat opendoen. Gewoonweg omdat je gewent was hiervoor meer kracht te gebruiken.

vdbeke
Lid
Berichten: 925
Gepost op zondag 24 Augustus 2014 20:51:36 QuoteWijzig

Ik heb een probleem met loslatende lak, boven de voorruit en op mijn achterdeuren .

Het begon met een klein plekje ter grote van 5 cent en werd groter en groter...Telkens met het wassen komt er wel iets extra af. Nu heb ik al eens rondgekeken, vanalles overwogen
plasti dip, maar is duur
geheel opnieuw spuiten met zilver (ik wou in eerste instantie een grijze/ zilver bus), maar is veel werk en kost ook een flinke duit.
Nu dacht ik het dak en de achterdeuren opnieuw te spuiten, in het wit dan welliswaar. De overige panelen hebben tot nu toe geen last van loslatende lak.

Enig advies? tips, tricks waar ik zeker rekening mee moet houden?

Dan heb ik de kleur nog: onder motorkap staat de kleur en kleurcode: Blanc Banquise EWP = 249 code FIAT
, maar daar ben ik niets mee, ik zou een RAL code moeten hebben, maar ik krijg hier nergens geen info over gevonden Ook niet in service box.
Ik kan namelijk hier in Lommel bij aarts industri?le verf laten mengen adv RAL code aan een schappelijke prijs.

Het enige dat ik heb kunnen vinden is: Blanc banquise = RAL 9010. Of dit correct is valt nog af te wachten maar het is alvast iets.

reddevil
Lid
Berichten: 1240
Gepost op zondag 24 Augustus 2014 21:16:28 QuoteWijzig

Heeft denk ik blikschade gehad. Die gelige kleur is precies spuitplamuur. Het beste is de rest van je andere witte verf er ook af te halen en dan deftig te ontvetten. Niet te lang zo verder rijden, vocht kruipt in die plamuur en zo heb je kans dat je ijzer eronder gaat roesten.

100% kloppen gaat je verf nooit, dus toch niet overwegen voor zilver.

Ga je hem zelf spuiten?


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
« 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »

Active Topics

» TDA7265 (Makita werfra...
» digitale klok
» Accu van eBike vernieuwen
» Audi
» De tuin.
» 12V 25A Voeding
» Subaru Outback 2016
» 220v testkastje
» UTP tester
» Werkplaatsinrichting

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2020 SchemaTheek
Laadtijd: 0.11859 sec.