SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 3
3 gasten
0 leden:
Forum > Show Your Projects > Schakelklok
« 1 [2] 3 4 5 »
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op zondag 1 Februari 2009 17:43:23 QuoteWijzig

Chemie zit er al een paar jaar nietmeer bij.

fysica zit erin als natuurwetenschappen en dat ging over licht enzo. Daar had ik 1 punt te kort toen.

Dit jaar vond ik wel het moeilijkste van de 3 dus ben benieuwd naar de punten .


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op dinsdag 17 Februari 2009 19:11:13 QuoteWijzig


Quote
reddevil schreef:
Laat ons iets weten hoe het was. Heb daar ook 1 jaar gezeten en de bijvakken als chemie en fysica waren een ramp.


Heb men rapport nu gekregen .
2 buizen http://www.stijncoenen.be/images/Rapport.jpg


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1156
Gepost op dinsdag 17 Februari 2009 19:42:24 QuoteWijzig

rzl wat is dat?
Voor de rest ziet het er wel goed uit.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op dinsdag 17 Februari 2009 20:12:06 QuoteWijzig

Religie zinsleer en levensbeschouwing


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1156
Gepost op dinsdag 17 Februari 2009 20:19:12 QuoteWijzig

Oh, die rommel. Daar had ik ook slechte punten op. Snap het niet dat je dat moet leren, zie echt geen link met elektronica.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op maandag 23 Februari 2009 16:52:23 QuoteWijzig

Ik heb vandaag de schakelklok verder afgemaakt.
De complete code: http://www.elektronicastynus.be/div/index.php?dir=schematheek/&file=Schakelklok_V1_3.htm
Hex file: http://www.elektronicastynus.be/div/index.php?dir=schematheek/&file=SCHAKELKLOK_V1_3.HEX

De beloofde foto?s van de binnenkant:




Het bedieningspaneel:


De beschermingskap er terug op:



Filmpje van de schakeling in werking:


EDIT: Nieuwe code bestanden geupload.
 
[Bericht gewijzigd door Stynus op Donderdag 4 Februari 2010 19:03:37]


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
leip11
Lid
Berichten: 195
Gepost op maandag 23 Februari 2009 20:51:34 QuoteWijzig

ziet er zeer netjes uit

zou het niet leuker zijn om bij de ldr afstelling een balkje onderin te laten lopen. nu schakel je tussen licht en donker ziet er ook zeer strak uit. maar mischien een idee.

timo

Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op maandag 23 Februari 2009 20:53:14 QuoteWijzig

Wat bedoel je met een balkje? Die waarde komt als 1 of 0 bij de pic toe. Dus als je een analoog balkje bedoeld kan dat niet.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
leip11
Lid
Berichten: 195
Gepost op maandag 23 Februari 2009 20:55:34 QuoteWijzig

dat bedoelde ik ja. dacht dat je een adc er bij het zitten maar is niet het geval.

timo

reddevil
Lid
Berichten: 1156
Gepost op maandag 23 Februari 2009 21:13:54 QuoteWijzig

De behuizing zit aardig vol. Die grote transfo, is dat voor de lamp?


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op maandag 23 Februari 2009 21:15:42 QuoteWijzig

Die grote transfo is inderdaad voor de lampen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
Kees
Lid
Berichten: 17
Gepost op dinsdag 5 Januari 2010 08:15:34 QuoteWijzig

Hoi allemaal.
Ik heb een vraag, is dit ook te realiseren met een DS 1307 en een kristal?
De adressen zijn volgens mij van 00H t/m 06H het zelfde.
Mvg. Kees

Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op dinsdag 5 Januari 2010 08:50:10 QuoteWijzig

Ja daar kan dat ook mee. Er zit wel geen thermometer in die DS1307.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1378
Gepost op donderdag 7 Januari 2010 14:10:59 QuoteWijzig

@Stynus waar heb je die DS3232 gekregen want ik vind hem niet bij dickbest of electronica-onderdelen.nl?


http://pascalbianca.blogspot.nl/
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op donderdag 7 Januari 2010 16:13:08 QuoteWijzig

Van een oud moederbord meen ik. Maar farnell heeft hem. Denk dat dickbest en electronica-onderdelen.nl ze ook wel kunnen bestellen voor je.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
pascalbianca
Lid
Berichten: 1378
Gepost op donderdag 7 Januari 2010 20:53:34 QuoteWijzig

Heb hem gevonden zou 9.50 euro kosten, beetje veel.
Nu heb ik wel een KTY-82/210 sensor voor temperatuur, maar heeft iemand hier ervaring hoe die moet ingelezen worden via een pic?
Deze heeft 3 poorten grd, vdd en QC.


http://pascalbianca.blogspot.nl/
Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op donderdag 7 Januari 2010 21:33:41 QuoteWijzig

Het is dan ook geen temperatuur sensor maar een RTC (Real time clock).

Als je digitaal een temperatuur wil inlezen kan je eens kijken naar een TC74.

Maar dit is hier nogal off-topic. Je kan best even een eigen topic hierover openen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
ON5DRE
Lid
Berichten: 9
Gepost op woensdag 29 December 2010 11:44:12 QuoteWijzig

Dag Stijn,

ik ben al een tijdje -zei het als gast- uw project aan het volgen. ik had dit graag nagebouwd als het mag van u. de toepassing is redelijk gelijklopend aan de uwe denk ik, ik zoek een schakelklok die een buitenverlichting inschakelt van 17u tot 22u, maar enkel als het buiten donker is.
zou ik eventueel de eagle-files van de print mogen hebben ?
ook ff melden dat ik je video op youtube niet kan zien. blijkbaar heeft Sony music een probleem met uw achtergrond muziekje

greetz en alvast bedankt !
Kevin.

Stynus
Admin
Berichten: 2708
Gepost op woensdag 29 December 2010 18:16:49 QuoteWijzig

Hoi,

Natuurlijk mag je dat nabouwen, anders zou ik het niet online zetten.

Ik zal je de ontwerp files mailen.

Ok, bij mij werkt het wel, maar dat zal zijn omdat ik ingelogd ben. Zal eens kijken om de muziek te wijzigen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
ON5DRE
Lid
Berichten: 9
Gepost op donderdag 30 December 2010 08:21:58 QuoteWijzig

Hey Stijn,

alvast bedankt hiervoor, ik zal wat feedback hier posten als het project wat vorm krijgt.

greetz,
Kevin.

« 1 [2] 3 4 5 »

Active Topics

» D.I.Y. buggy 4x4 met B...
» Subaru Outback 2016
» Data shet van ULN2006
» De tuin.
» Velleman K8200 en mods
» Current Pusher
» chuwi tablet voedingsp...
» Frustratie China beste...
» Huisnummer verlichting...
» 70V 3A Labvoeding Upgrade

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2017 SchemaTheek
Laadtijd: 0.09036 sec.