SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 11
11 gasten
0 leden:
Forum > Diversen > eagle waar component vinden in bieb
[1] 2 »
reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op zondag 18 Januari 2009 11:57:39 QuoteWijzig

Ben al een paar dagen aan het zoeken naar een heel simpel component in de eagle bieb maar vind het niet. Het gaat om simpele trim potmetertjes. http://samenkopen.net/action_product/370745/857152
Het is een standaard component dus het moet er ergens instaan, maar ik zal er wel weer over kijken zeker. Kan iemand me zeggen in welke bieb het staat.

Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zondag 18 Januari 2009 12:03:52 QuoteWijzig

rcl -> r-trimm
of
pot

Als het in die 2 niet inzit dan moet je het zelf tekenen.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op zondag 18 Januari 2009 15:47:32 QuoteWijzig

Bedankt,ik heb hem gevonden bij pot. Had niet aan die naam gedacht.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
CowBeast
Webmaster
Berichten: 263
Gepost op maandag 19 Januari 2009 11:23:59 QuoteWijzig

Kan je even zeggen welke dat is? Ik heb ook dergelijke trimmers, maar heb ze nog niet gevonden...

reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op maandag 19 Januari 2009 19:13:59 QuoteWijzig

library pot en dan trim_eu_ aanklikken. trim_eu_ca6v is de trimmer.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
CowBeast
Webmaster
Berichten: 263
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 16:39:56 QuoteWijzig

Thx! Ik heb me zelf ook al zitten suf zoeken naar de connector van dat flatcabletje van die touchscreen.
Ik kan dat nergens vinden!

Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 16:44:49 QuoteWijzig

Die heb ik ook nog niet gevonden. En is wat te klein om zelf te tekenen . (Nuja misschien dat het toch lukt, zal wel eens proberen).


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
dj jens
Moderator
Berichten: 238
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 21:23:16 QuoteWijzig

flink inzoemen


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zaterdag 31 Januari 2009 23:21:32 QuoteWijzig

Het probleem is de connector opmeten met een schuifmaat

En dat moet niet in mm maar in inch en dat vind ik nogal moeilijk .


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op zondag 1 Februari 2009 00:20:49 QuoteWijzig

je kunt eagle ook in mm zetten. Ben er net achter gekomen dat mijn drukknoppen verkeerd zijn aangesloten door eagle. Stond verkeerd in de bieb.Heb het nu met draadbruggen en wegkrabben op de print het opgelost voorlopig. Zal een nieuwe print worden.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zondag 1 Februari 2009 00:52:24 QuoteWijzig

Je kan dat idd op mm zetten maar dan sluit alles niet meer netjes aan.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
dj jens
Moderator
Berichten: 238
Gepost op zondag 1 Februari 2009 11:21:01 QuoteWijzig

ik heb een liniaal in inch. maar je kan toch opmeten in mm en dan omrekenen naar inch?


www.christiaan-elektro.nl bouwt een cnc :)
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zondag 1 Februari 2009 14:19:49 QuoteWijzig

Mijn schuifmaat kan ook in inch maar om een of andere reden kan ik die dan niet aflezen

Omrekenen kan ook idd.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
CowBeast
Webmaster
Berichten: 263
Gepost op zondag 15 Februari 2009 15:11:36 QuoteWijzig

Moest je ooit eens de component gemaakt hebben mag je hem altijd eens doormailen. Een component tekenen daar begin ik niet aan. Dat is voorlopig nog te hoog gegrepen

reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op donderdag 16 April 2009 21:04:56 QuoteWijzig

Het is weer van dat, weet iemand het component lm3914n-1 te vinden in de bieb van eagle.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op donderdag 16 April 2009 21:15:49 QuoteWijzig

In de bib linear.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op donderdag 16 April 2009 22:25:05 QuoteWijzig

Die zoekfunctie werkt toch niet goed van eagle. Dank u,gevonden.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op donderdag 16 April 2009 22:27:15 QuoteWijzig

Als je met sterretjes werkt doet die het wel goed dus *3914* voor dit.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1253
Gepost op donderdag 16 April 2009 22:58:12 QuoteWijzig

Je moet het maar weten. Weer iets goeds bijgeleerd.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
vdbeke
Lid
Berichten: 932
Gepost op zondag 12 Juli 2009 19:33:54 QuoteWijzig

Ik vind de volgende componenten niet in de library van eagle, waar zou ik deze kunnen vinden:



Stynus
Admin
Berichten: 2847
Gepost op zondag 12 Juli 2009 20:31:56 QuoteWijzig

Die zitten er voor zover ik weet niet in.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
[1] 2 »

Active Topics

» Audi
» Werkplaatsinrichting
» Subaru Outback 2016
» De tuin.
» 9 volt baterij en LED's
» 6N137 High Speed Optoc...
» Oude elektronica tijds...
» MK3 heatbed 24V 3d-pri...
» Aanpassingen aanbouwde...
» Windwijzer

» Meer actieve topics

Advertenties

PCBway

© 2004-2021 SchemaTheek
Laadtijd: 0.07216 sec.