SchemaTheek
 
Home Nieuws Forum Schema's Artikelen Magazine Downloads Links Shops Zoeken
 
Controle Paneel
Gebruikersnaam
Wachtwoord
  Onthoud mij
» Wachtwoord?
» Registreren
Site info
» Het Team
» Contact
» FAQ
» Leden
» Upload Archief
Stats
Totaal online: 18
18 gasten
0 leden:
Forum > Show Your Projects > PICkit2
Stynus
Admin
Berichten: 2775
Gepost op zaterdag 21 Februari 2009 21:12:43 QuoteWijzig

Ik kwam een tijdje geleden een schema tegen van een PICkit2 programmer. Omdat men galvawisp nogal traag is heb ik toen besloten die PICkit2 na te bouwen.

Een paar foto's:



Voor meer info zie: http://www.elektronicastynus.be/Projecten/Proggers/PICkit2/index.php

Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1221
Gepost op zaterdag 21 Februari 2009 21:50:24 QuoteWijzig

Hoeveel tijd doet hij erover om ongeveer 2K te programmeren? Het mooie voordeel zie ik dat hij een usb aansluiting heeft.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
Stynus
Admin
Berichten: 2775
Gepost op zaterdag 21 Februari 2009 21:56:02 QuoteWijzig

Een 16F648A volledig vol in 15sec. Daar doet men galvawisp meer dan 2 minuten over.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
reddevil
Lid
Berichten: 1221
Gepost op zaterdag 21 Februari 2009 22:23:11 QuoteWijzig

Als mijn galva wisp af is, ga ik die maar eens maken.


Veel te weinig tijd voor mijn projecten of heb ik er soms te veel?
kitt1977
Lid
Berichten: 1
Gepost op vrijdag 27 Maart 2009 03:45:14 QuoteWijzig

Ik heb deze ook gemaakt ( met layout van Stynus waarvoor dank )
Werkt perfect tot zover ik de stroom voorzie via de target.
Ook programmeren uit picbasic werkt prima .

Vanzodra ik de VCC verbin van de pickit2 met de ICSP header van een circuit krijg ik een VPP error bij opstarten pickit2 soft .

Met niets eraan meet ik netjes op de VDD Target 4,9 volt .
Wanneer ik m'n projectje eraan hang met een PIC16F628A meet ik op de pic tussen de VSS en VDD 4,60 volt .

Echter in de pickit2 software krijg ik VPP error en de pic wordt niet gedecteerd ..

Tot nu toe nog geen succes met het Target te voorzien van power door de pickit2 ...

Iemand tips ?

JARI_NETWORKS
Lid
Berichten: 27
Gepost op zaterdag 31 Oktober 2009 09:30:24 QuoteWijzig

als ik n chip programmeer komt er een popup scherm met de voortgang van het proggen, als hij klaar is verdwijnt het scherm weer,
kan je dit niet op de een of andere manier in het beeld laten staan??


Groetjes vanuit Noorwegen
Stynus
Admin
Berichten: 2775
Gepost op zaterdag 31 Oktober 2009 10:19:02 QuoteWijzig

Normaal blijft het nog 3seconden staan.

Maar als je het programma pickit2 ook hebt openstaan kan je daarin de status ook bekijken.


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
JARI_NETWORKS
Lid
Berichten: 27
Gepost op zaterdag 31 Oktober 2009 12:37:52 QuoteWijzig

welk programma bedoel je daar mee?

pk2cmd?? mss


Groetjes vanuit Noorwegen
Stynus
Admin
Berichten: 2775
Gepost op zaterdag 31 Oktober 2009 13:43:33 QuoteWijzig

nee pickit2 http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/PICkit%202%20v2.61.00%20Setup%20A.zip


Met vriendelijke groet, Stynus ||| www.elektronicastynus.be
JARI_NETWORKS
Lid
Berichten: 27
Gepost op zaterdag 31 Oktober 2009 14:25:33 QuoteWijzig

dank je stynus,
hier heb ik veel aan, mn nieuwe progger reageerd nu tenminste zoals ik het verwachte.


Groetjes vanuit Noorwegen

Active Topics

» Stofafzuiging
» Subaru Outback 2016
» Aanpassingen aanbouwde...
» Audi
» Show je mini projecten
» Puls schkelaar
» Draadknipper
» Intercom
» buske (Peugeot Boxer 2...
» Voeding 24V 3A Stynus

» Meer actieve topics

Advertenties

ElektronicaStynus

© 2004-2019 SchemaTheek
Laadtijd: 0.06913 sec.